Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και έντονη πίεση, συμφωνήθηκε  η υπογραφή συμβάσεων των Επαγγελματικών  Ενώσεων με τις ελεγκτικές εταιρείες και μέσω των ενώσεων, αποστολή  υπεύθυνης δήλωσης προσχώρησης του  παρόχου  υγείας σε όποια εταιρεία επιλέξει ο ίδιος, σε συννενόηση με την επαγγελματική του ΕΝΩΣΗ.

Η ανωτέρω διαδικασία προτάθηκε για να μην ταλαιπωρούνται οι ιατροί με υπογραφή ατομικής σύμβασης, γεγονός χρονοβόρο με μεγαλύτερο κόστος και γραφειοκρατικά πολυπλοκότερο.

Μετά τα ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι εντός τηs εβδομάδος θα σας αποσταλούν τα ονόματα των ελεγκτικών  εταιρειών με τις οποίες έχει γίνει συμφωνία, ώστε να προχωρήσετε σε σύμβαση, για να μην υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ και να εξοφληθούν άμεσα τα οφειλόμενα ποσά.

Για το ΔΣ της Π.Ε.ΠΦΥ-ΕΟΠΥΥ

Ο Αντιπρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

ΦΩΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ                                           ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΥΣΑΣ